Vacature meewerkend voorman Etiket Nederland in Alkmaar

Meewerkend Voorman/vrouw afdeling Nabewerking - Locatie Alkmaar | Per direct | Fulltime

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Meewerkend Voorman/vrouw voor de afdeling Nabewerking

Wie zijn wij?

Optimum Group is een veelzijdige groep van 7 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, ASQ en EPB (België) en Optimum Group Printing LLC (Verenigde Staten). Door bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Optimum groep is een sterke top 3 speler in de Benelux en richt zich voornamelijk op bedrijven binnen de voedingsindustrie, logistiek en bloemen- en plantenindustrie. Bij Optimum Group werken ruim 325 medewerkers

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Meewerkend Voorman/vrouw voor de afdeling Nabewerking. Door jouw gemotiveerde houding zorg je samen met jouw ploeg medewerkers voor een kwalitatief hoge afwerking en productie. Daarbij werk je nauw samen met jouw collega en jouw leidinggevende.

Jij bent een gemotiveerd persoon die zelfstandig kan werken, prettig communiceert, goed om kan gaan met meerdere factoren tegelijkertijd en energie haalt uit het aansturen van een team. Jij bent iemand die ervaring heeft in een productie-omgeving, sterk is in het coachen en motiveren van een team, zorgt voor een goede samenwerking in en met het team en affiniteit heeft met licht technische machines.

Je signaleert verbeteringen, je corrigeert output en je instrueert en begeleidt jouw medewerkers tijdens het werk. Door onder meer het voeren van doelstellings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers coach en motiveer jij jouw team.

Je komt te werken in een 2 ploegen dienst en je werkt 38 uur per week.

Resultaatgebieden
Je bent verantwoordelijk voor:

 • Operationele sturing en beheersing: zorgdragen voor een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden door het instrueren en begeleiden van medewerkers van de eigen afdeling.
 • Kwaliteit: waarborging van de kwaliteit van drukwerk door het controleren, signaleren en waar mogelijk corrigeren van de output, alsmede van de kwaliteit van het machinepark.
 • Machinebediening: (eind)verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van enkelvoudige machines voor de vervaardiging van grafische producten.
 • Controle: het controleren van output en signaleren van afwijkingen in de productie, op de gestelde kwaliteitseisen en tijdige productie.
 • Administratie: administratieve verwerking van geproduceerde grafische producten.
 • Communicatie: het correct en netjes communiceren met collega’s betreffende procesvoortgang, status van orders en aandachtspunten. Tevens goed communiceren met leidinggevenden over het productieproces en stand van zaken van het uit te voeren werk.
 • Veiligheid: verantwoordelijk voor het naleven en handhaven van de veiligheidsprotocollen, het informeren van medewerkers, toezicht houden, collega’s aanspreken op veiligheidsaspecten en het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werktijd.

Wij vragen

 • Accuraat werken
 • Ervaring met het motiveren en coachen van medewerkers
 • Goed kunnen samenwerken
 • Integriteit
 • Zelfstandigheid
 • Klantfocus
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

Etiket Nederland biedt je een uitdagende functie aan binnen een groeiende organisatie, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Etiket Nederland kenmerkt zich door een open en informele werksfeer, waarbij flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en betrokkenheid centraal staan.

Naast een goed basissalaris ontvang je een ploegentoeslag van 18,89% voor het werken in een 2 ploegendienst. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar en bouwt een goed pensioen op. Je start met een tijdelijk contract maar hebt bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren!

Heb je interesse in deze uitdagende functie dan kun je je motivatiebrief en CV mailen aan 
barbara.bent@optimumgroup.nl neem contact op met Barbara.bent@optimumgroup.nl op +31 (0)72 533 20 44

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten