Medewerker wikkel, blanco, nabewerking | Locatie Alkmaar

Medewerker wikkel/blanco/nabewerking - Locatie Alkmaar | Per direct | Fulltime

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste medewerker wikkel / blanco / nabewerking.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste Medewerker Wikkel / Blanco / Nabewerking. Jij stelt machines in en bedient de machines om de door de drukkerij gemaakte etiketten op rollen te wikkelen en correct aan te leveren voor verzending.

Je komt te werken in een 2 ploegendienst en werkt 38 uur per week.


Je bent verantwoordelijk voor:

  • het instellen en bedienen van machines voor de vervaardiging van grafische producten.
  • het controleren van de gemaakte rollen en het signaleren van afwijkingen in de productie
  • administratieve verwerking van geproduceerde grafische producten.
  • correct en netjes communiceren met collega’s over procesvoortgang, status van orders en aandachtspunten. Tevens goed communiceren met leidinggevenden over het productieproces en stand van zaken van het uit te voeren werk.
  • het naleven van de veiligheidsprotocollen, signaleren van veiligheidsaspecten en het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werktijd.

Wij vragen

  • Bij voorkeur ervaring met het werken aan een machine;
  • Je werkt netjes en kunt goed samenwerken.

Wat bieden wij?
Etiket Nederland is onderdeel van de Optimum Group en biedt je een leuke functie aan binnen een groeiende organisatie. We bieden marktconforme salarissen, uiteraard met toeslagen voor de ploegendienst waarin je werkt, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze uitdagende functie dan kun je je motivatiebrief en CV mailen naar barbara.bent@optimumgroup.nl of neem contact op via 072-547 87 75.   

Wie zijn wij?
De Optimum Group is een groep van 8 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, Belona en Megaflex (allen gevestigd in Nederland), ASQ en EPB (beiden gevestigd in België). Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo, offset rotatiedruk en digitaal drukwerk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De Optimum Group is marktleider in de Benelux met een omvang van meer dan € 100 miljoen omzet en bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care en de logistiek. Bij de Optimum Group werken ruim 500 medewerkers.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten