Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste HR Adviseur voor onze locatie in Alkmaar (24 uur)

HR Adviseur

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste HR Adviseur voor onze locatie in Alkmaar (24 uur)

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste HR Adviseur voor onze locatie in Alkmaar (24 uur)

Wat ga je doen?

Als HR adviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies over HR aangelegenheden en ondersteuning van leidinggevenden bij de uitvoering van het HR beleid. Je hebt een breed takenpakket, zoals totaal ondersteuning en uitvoering bij in-, door- en uitstroom, verzuim, (organisatie) ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving.

Je bent het 1e aanspreekpunt van medewerkers en leidinggevenden voor alle voorkomende HR vragen en levert een bijdrage aan de professionalisering van HR processen op de locatie.

Je zorgt voor verhoging van het kennisniveau van leidinggevenden bij de uitvoering van HR processen en voert daarnaast administratieve werkzaamheden uit op het gebied van in-, door- en uitstroom, salarismutaties, verzuim en dossieropbouw.

Jouw werkomgeving

Jouw standplaats wordt Etiket Nederland BV, gevestigd in Alkmaar. Etiket Nederland is dé specialist in het UV flexo rotatiedrukken van grote oplages. Daar worden zelfklevende bedrukte en/of blanco etiketten gemaakt voor klanten in de food, retail en logistiek.

Op deze locatie werken momenteel zo’n 70 medewerkers. Je bent de enige HR functionaris voor deze locatie, maar je bent onderdeel van het HR team van de Optimum Group dat bestaat uit nog 8 HR collega’s. In deze rol rapporteer je aan de HR Manager NL.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting HR;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een allround HR adviesrol, bij voorkeur opgedaan in een kleine tot middelgrote profit organisatie;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, kunt op verschillende niveaus schakelen en beschikt over empathisch vermogen;
  • Je straalt vertrouwen uit en je bent doortastend en overtuigend;
  • Vanzelfsprekend heb je een integere en klantgerichte houding en werk je nauwkeurig;
  • Daarnaast werk je zelfstandig, ben je positief ingesteld en zie je een uitdaging in het aanbrengen van verbeteringen in (HR) processen;

Wat bieden wij?

Je krijgt een uitdagende en diverse functie, binnen een organisatie met een open en informele werksfeer. We bieden een marktconform salaris, ontwikkelmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Etiket Nederland is onderdeel van de Optimum Group is een groep van 13 drukkerijen bestaande uit; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, ASQ en EPB (België), Belona, Megaflex, Telrol, Kolibri Labels, FlexoPrint (Denemarken), H&T Labelprint en SC Labels (Duitsland). Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV flexo rotatiedruk en digitale druk van onder andere zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. Optimum Group bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel dan ontvangen wij graag je CV met een motivatiebrief. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Arnica Korver (Senior HR Adviseur) via arnica.korver@optimumgroup.nl of bel 06-12422125 (op maandag, woensdag of donderdag).

Reacties vanuit werving en selectie- of uitzendbureaus worden niet op prijs gesteld.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten