De veelgestelde vragen in de richting van Etiket Nederland.

Veel gestelde vragen

Zie onderstaand de veelgestelde vragen. Mocht u naderhand nog geen antwoord hebben op je vraag, neem gerust contact met ons op.

Top 10 veelgestelde vragen

Wat is de verwerkingstijd van een offerte? Etiket Nederland neemt een offerteaanvraag binnen 1 werkdag in behandeling.  

Wat is de levertijd van een order? Levering vindt standaard plaats binnen 7 tot 10 werkdagen na goedkeuring van de proef. Spoedleveringen zijn mogelijk, echter altijd in overleg.  

Wat is de status van lopende orders? Neem contact op met afdeling Sales Support om dit na te vragen. Bel naar +31 (0)72 - 533 20 44 of mail naar salessupport@etiketnederland.nl.  

Zijn etiketten uit voorraad leverbaar? Etiket Nederland hanteert in principe geen voorraden, maar gangbare formaten zijn in geringe aantallen aanwezig.  

Wat is een rolwikkeling?  De rolwikkeling bepaalt de plaatsing van het etiket op de rol. Denk hierbij aan een binnen- of buitenwikkeling, de richting en de leesbaarheid van het etiket. Etiket Nederland hanteert een vast rolwikkelschema. Klik hier om het rolwikkelschema te downloaden.

Kan Etiket Nederland een voedselveilige productie van etiketten waarborgen? Etiket Nederland is BRC gecertificeerd en voldoet hiermee aan de hoogste Europese normen op het gebied van voedselveiligheids- en kwaliteitseisen. Klik hier om het BRC-certificaat te downloaden.   

Wat zijn de aanleverspecificaties voor digitale bestanden? Klik hier om de aanleverspecificaties te downloaden.  

Hoe kunnen grote bestanden aangeleverd worden, welke niet per e-mail verstuurd kunnen worden? Deze bestanden kunnen via de FTP server aangeleverd worden: 

https://share.etiketnederland....
Gebruikersnaam: klant
Wachtwoord: upload 

Wat is de betekenis van de diverse vaktermen? Klik hier voor een overzicht.  

Welke algemene voorwaarden hanteert Etiket Nederland? Klik hier om de algemene leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie te downloaden.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten