Kratkaarten (routekaartjes) zijn etiketten die op of aan een krat bevestigd worden.

Kratkaarten

Kratkaarten of routekaartjes zijn etiketten die op of aan een krat bevestigd worden. Ze worden veelal gebruikt binnen de retail en de logistieke sector. Etiket Nederland produceert kratkaarten in diverse formaten, materialen en kleuren en worden standaard op rol geleverd.

Kratkaarten

Kratkaarten (routekaartjes) zijn etiketten die op of aan een krat bevestigd worden. De kratkaarten worden veelal gebruikt binnen de retail en de logistieke sector (denk aan kaarten t.b.v. CBL kratten of Deli XL kratten). Etiket Nederland produceert kratkaarten in diverse formaten, materialen en kleuren. De kratkaarten worden standaard op rol geleverd.

Ontwerp en Drukkerij

Wij beschikken over een ontwerpstudio (DTP) en streven er naar om samen met de klant altijd tot een passend ontwerp te komen. De moderne drukkerij beschikt over een 'state of the art' machinepark en met HD Flexo bieden wij de best mogelijke drukkwaliteit. Wij hebben ook transport in eigen beheer en mede hierdoor zijn wij in staat snelle levertijden te garanderen.  Klik hier voor de aanleverspecificaties. 

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen