Etiket Nederland beschikt over een erg gedreven sales team waarin kennis en expertise hoog in het vaandel staan.

Onze Sales medewerkers

Wij hebben een Sales team bestaande uit zes Accountmanagers

Robert de Berg

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen flexodruk weet ik de wensen van de klant één op één door te vertalen binnen onze organisatie. Het dagelijkse contact met de afdelingen Sales Support en Productie maakt het mogelijk om snel te schakelen en de klant te voorzien van een passend voorstel. Voor al uw vragen over etikettering binnen de AGF- en/of bakkerijbranche ben ik uw aanspreekpunt.

T: +31 (0)6 101 40 251
E: robert.deberg@etiketnederland.nl

Tim Kraakman

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een mooie klantenportefeuille. Het is voor mij een dagelijkse uitdaging om op enthousiaste wijze nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Ik ben betrokken bij het gehele salestraject en weet goed wat er speelt bij de klant. Mijn motto luidt: afspraak is afspraak. In mijn werkzaamheden word ik ondersteund door onze afdeling Sales Support: wij zetten alles op alles om de klant te ontzorgen.

T: +31 (0)6 513 18 477
E: tim.kraakman@etiketnederland.nl

Michel Westerveld

Het dagelijkse contact met klanten ervaar ik als één van de leukste onderdelen van mijn functie. Met meer dan 20 jaar ervaring ben ik hoofdzakelijk actief binnen retail en behoren de eindgebruikers van weegschaaletiketten tot mijn klantenkring. Daarnaast begeleid en adviseer ik klanten binnen het wederverkoopkanaal (dealerschap). Maar ook op het gebied van blanco etiketten, bedrukte etiketten, booklets, wijnglaslabels of apotheeketiketten bent u bij mij aan het goede adres.

T: +31 (0)6 459 60 816
E: michel.westerveld@etiketnederland.nl

Alex Wijnings

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de etikettenindustrie ben ik uw specialist, de afgelopen jaren erg gespecialiseerd binnen de visbranche. Ik ben woonachtig in de omgeving van Breda en doe mijn werkzaamheden veelal onderweg. Mijn werkgebied omvat voornamelijk de regio's Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en België. Snelheid in handelen en klanten op enthousiaste wijze informeren zijn kenmerkend voor mij als accountmanager. Ik zie het als een uitdaging om nieuwe klanten te werven en advies op maat te geven. 

T: +31 (0)6 269 62 340
E: alex.wijnings@etiketnederland.nl

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten