EG etiketten voor de Zuivel -en Vleesindustrie

EG etiketten

EG etiketten voor de Zuivel -en Vleesindustrie. De etiketten zijn voorzien van een EG-erkenningsnummer om de traceerbaarheid van het product te monitoren. De etiketten worden op rol geleverd, ongenummerd of voorzien van een unieke nummering.

EG etiketten

EG etiketten worden voornamelijk gebruikt binnen de vlees- en zuivelbranche. De etiketten zijn voorzien van een EG-erkenningsnummer: deze code wordt gebruikt om de traceerbaarheid van het product te monitoren. Etiket Nederland produceert EG etiketten in diverse formaten en materialen. De etiketten worden op rol geleverd, ongenummerd of voorzien van een unieke nummering

Ontwerp en Drukkerij

Wij beschikken over een ontwerpstudio (DTP) en streven er naar om samen met de klant altijd tot een passend ontwerp te komen. De moderne drukkerij beschikt over een 'state of the art' machinepark en met HD Flexo bieden wij de best mogelijke drukkwaliteit. Wij hebben ook transport in eigen beheer en mede hierdoor zijn wij in staat snelle levertijden te garanderen. Klik hier voor de aanleverspecificaties. 

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen