Etiket Nederland levert blanco etiketten, oftewel onbedrukte etiketten.

Blanco etiketten

Etiket Nederland is uw leverancier van blanco etiketten! Blanco etiketten zijn dé informatiedragers en perfect voor vele logistieke doeleinden binnen uw bedrijf.

Blanco etiketten

Blanco etiketten zijn labels die nog niet zijn afgedrukt met tekst of afbeeldingen. Ze zijn ideaal voor mensen die hun eigen etiketten willen ontwerpen en afdrukken, of voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun producten te labelen met een professionele uitstraling.

Er zijn verschillende soorten blanco etiketten verkrijgbaar, afhankelijk van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn en de manier waarop ze gebruikt worden. Sommige etiketten zijn bijvoorbeeld gemaakt van papier en zijn bedoeld voor gebruik op doosjes of flessen. Andere etiketten zijn gemaakt van vinyl en zijn bestand tegen vocht, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik buitenshuis of in vochtige omgevingen.

Een van de voordelen van blanco etiketten is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn met een standaard inkjet- of lasers printer. Dit betekent dat je ze kunt afdrukken met jouw eigen ontwerp, of je nu op zoek bent naar etiketten voor persoonlijk gebruik of voor professioneel gebruik. Je kunt ook professioneel afgedrukte etiketten bestellen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afdrukken van etiketten.

Er zijn veel verschillende manieren waarop blanco etiketten gebruikt kunnen worden. Zo kun je ze bijvoorbeeld gebruiken om producten te labelen, zodat mensen kunnen zien wat ze bevatten en hoe ze gebruikt moeten worden. Je kunt ze ook gebruiken om informatie te geven over de houdbaarheid of het gebruik van een product. Bovendien kun je ze gebruiken om je bedrijfslogo of andere visuele elementen toe te voegen aan je producten, wat kan helpen om je merk te versterken.

Voordelen

  • Snelle levertijden
  • Zowel permanente- als afneembare blanco etiketten
  • Leverbaar op rol of per vel en op ieder gewenst materiaal
  • Gemakkelijk te verwerken in uw eigen printer/etiketteermachine

Permanente en afneembare belijming

De belijmingskeuze voor blanco etiketten is afhankelijk van een aantal factoren: de kleefkracht, de omgeving en de ondergrond van de etiketten. Etiket Nederland voorziet u graag van advies op maat door onze jarenlange ervaring. Ook sturen wij u graag een aantal samples op zodat u kunt kijken welk blanco etiket het beste past bij uw product!

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen