Giro di Kika 2016

Van 26 juni tot en met 1 juli vindt de Giro di Kika plaats: 995 kilometer fietsen in zes dagen door de spectaculaire Dolomieten voor kinderen met kanker.

Etiket Nederland steunt Mats Dekker (OSL Europe BV), hij rijdt mee met deze sensationele wielerronde in Noord-Italië. Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Bezoek www.girodikika.nl voor meer informatie.

Duchenne Heroes 2016

Duchenne Heroes gooit dit jaar het roer om! Na tien mooie edities in de Benelux, fietsen de helden dit jaar van 18 t/m 24 september van Zuid-Duitsland naar Nederland.

In zeven dagen tijd wordt er van Saarland (DL) naar Noord-Brabant (NL) gefietst, over een prachtige route van 700 of 500 kilometer. Eén van de helden die deelneemt aan deze fietstocht is Dick van Baar (Parcan BV).

Etiket Nederland steunt Dick en zijn team van The Cheesetown Bikers en wenst hen alvast veel succes met de voorbereidingen!

Bezoek www.duchenneheroes.nl voor meer informatie.

Alkmaar Culinair Plaza 2016

Etiket Nederland is sponsor van het Alkmaar Culinair Plaza (9, 10 en 11 september 2016, Waagplein Alkmaar). Drie leuke dagen om culinair te genieten én te netwerken! Bezoek www.alkmaarculinairplaza.nl voor meer informatie.

Against Cancer

Etiket Nederland is sponsor van Against Cancer. Wij ondersteunen de Circuitdag die jaarlijks plaatsvindt op het TT-circuit in Assen en krijgen hierbij support vanuit onze relatie Smeding Groenten en Fruit. Bezoek http://againstcancer.nl/ voor meer informatie.

Samen Sterk

Etiket Nederland steunt de stichting 'Samen Sterk': elf belangrijke spelers uit de tuinbouwsector hebben de krachten gebundeld met als doel om iedereen meer Nederlandse groente en fruit te laten consumeren. Het initiatief is een reactie op de Russische boycot op groente en fruit die uit de Europese Unie afkomstig zijn.

Voor onze relatie RedStar hebben wij de 'Samen Sterk' etiketten geproduceerd, welke momenteel zichtbaar zijn in de schappen van supermarktketens. 
Bezoek https://www.anpfoto.nl/search.pp?eventid=1813238&flush=1 voor meer informatie.

Duchenne Heroes 2015

De 10e editie van Duchenne Heroes vond in 2015 plaats van 13 t/m 19 september: 700 km, 7 dagen, 4 landen, 1 doel. Duchenne Heroes is een meerdaagse mountainbiketocht en wordt georganiseerd om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor Duchenne Spierdystrofie. 

Onze collega Dave Geurts nam voor de 2e keer deel aan deze tocht. Samen met zijn teamleden van The Cheesetown Bikers heeft Dave gemiddeld 100 loodzware kilometers per dag gefietst om geld in te zamelen voor onderzoek. Etiket Nederland steunde The Cheesetown Bikers en zorgde op afstand voor de nodige support tijdens hun succesvolle tocht!

Bezoek www.duchenneheroes.nl en www.thecheesetownbikers.nl voor meer informatie.Contactgegevens afdeling Marketing:

T +31 (0)72 - 547 87 75
E