Meer dan uw etikettenproducent

Etiket Nederland produceert etiketten met passie en levert prestaties door scherpzinnigheid. Wij zijn innovatief, flexibel en betrokken. Met onze klantgerichte aanpak en uitgebreide productportfolio voldoen wij aan de etiketteerbehoeften van onze afnemers. Voor al uw etiketteervraagstukken bieden wij een totaaloplossing. Mooie, succesvolle samenwerkingen zijn het gevolg van onze unieke benadering. Deel onze passie en profiteer van onze 'de klant staat op nummer 1' filosofie. 

Onze organisatie
Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van zelfklevende labels en etiketten, zowel blanco als full colour (tot en met 8 kleuren). Wij behoren tot de grotere BRC gecertificeerde producenten in de Benelux en zijn actief binnen retail, food, logistiek en de industriële sector. Ons productaanbod is gevarieerd en blijft zich aanpassen aan de wensen van de klant. Etiket Nederland is gevestigd in Alkmaar en heeft 70 medewerkers in dienst.

Labelprinters
Als dealer van de merken SATO, TOSHIBA en Zebra biedt Etiket Nederland moderne apparatuur die garant staat voor jarenlange werking. Printers en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en onze technische dienst biedt een breed pakket van servicediensten aan.

Ontwerp en Drukkerij
Wij beschikken over een ontwerpstudio (DTP) en streven er naar om samen met de klant altijd tot een passend ontwerp te komen. De moderne drukkerij beschikt over een 'state of the art' machinepark en met HD Flexo bieden wij de best mogelijke drukkwaliteit.

Transport
Met transport in eigen beheer zijn wij in staat om snelle levertijden te garanderen.

Nieuwerwets etiketteren
Etiket Nederland is initiatiefnemer van de website www.nieuwerwetsetiketteren.nl en 
richt zich hiermee op professionals uit de voedingsmiddelenindustrie die allen te maken krijgen met de nieuwe regelgeving omtrent etikettering van voedingsmiddelen:
verordening (EU) Nr. 1169/2011.

Meer weten over Etiket Nederland?

Bekijk hier de bedrijfsfilm