Druktechnieken

Etiket Nederland produceert dagelijks miljoenen etiketten van hoogwaardige kwaliteit waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende druktechnieken.

Flexodruk
Flexodruk is rotatiedruk door middel van een polymeer drukvorm (cliché). Flexodruk heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een kwalitatief uitstekende druktechniek met behoud van een zeer hoge productiesnelheid. Hierdoor kunnen wij grote aantallen produceren tegen aantrekkelijke prijzen.

Op onze moderne drukpersen produceren wij etiketten op rol waarbij verschillende materiaalsoorten en diverse belijmingen mogelijk zijn. Ook is fijn rasterwerk mogelijk dat offsetkwaliteit benadert.
Door uitsluitend te werken met producten afkomstig van gerenommeerde papierleveranciers bieden wij een constante kwaliteit.

Digitale druk
Op onze hoogwaardige HP Indigo machines maken wij etiketten in offsetkwaliteit op zowel papieren als kunststof ondergrond. Kleine aantallen of grote oplages verdeeld over meerdere soorten zijn zeer voordelig in deze schitterende druktechniek.

Met de uitgebreide software van ESKO kunnen wij drukkleuren zeer goed bewaken en tevens een vertaalslag maken van conventionele druktechnieken naar digitaal.